top of page

Hammerglass RABS, räjähdyksen kestävä suoja.

RABS pyorakuormaajaan.PNG
RABS-JÄRJESTELMÄ PYÖRÄKUORMAAJAAN

Merkkikohtainen ja patentoitu RABS-järjestelmä tavallisimmille pyöräkuormaajamalleille. Järjestelmään kuuluu 12 mm Hammerglassilla sekä 4 mm uhriruutu

RABS kaivuriin.PNG
RABS-JÄRJESTELMÄ KAIVURIIN

Merkkikohtainen ja patentoitu RABS-järjestelmä tavallisimmille kaivinkonemalleille. Saatavana tuulilasinpyyhkimien kanssa tai ilman.

Järjestelmään kuuluu 12 mm Hammerglass ja 4 mm uhrilasi.

Uhrilasi suojaa ruutua naarmuuntumista ja kivipölyä vastaan.

Uhriruutu on helppo ottaa pois, kun se ei ole käytössä, ja on helppo vaihtaa, kun se on kulunut.

Hammerglass RABS-järjestelmä on kehitetty korkeinmaksi henkilökohtaiseksi suojaksi erityisen riskialtteihin ympäristöihin. Suuria kiviä, puita, sahatukkeja, teräviä kiviä ja räjähdyksiä sisältyvässäkin ympäristössä kuljettajan pitäisi tuntea olonsa turvalliseksi, vaikka onnettomuus tapahtuisi.

 

Erityisjärjestelmä, jossa 12 mm Hammerglass lasi on pultattu tukevaan teräsrunkoon, on läpikäynyt tiukan testauksen SP:n (Ruotsin teknillinen tutkimusinstituutti) ja SMP:n (ruotsalainen konetestaus) toimesta ja täyttää RABS-luokituksessa asetetut vaatimukset. Lasi on varustettu suojakalvolla/4 mm uhriruudulla, jotta se kestäisi tuulilasinpyyhkimien kulutusta erityisen pölyisessä ja soraisessa ympäristössä, kuten kaivoksissa ja louhoksissa. Kuljettaja vaihtaa tarvittaessa uhriruudun/suojakalvon.

rabs purettu.png
rabs asennettu 01.PNG
rabs asennettu 03.PNG

RABS räjähdesuojatestin video alla.

Mistä RABS on saannut nimensä?
RABS selite.PNG
rabs asennettu 02.PNG
bottom of page