top of page

Signaalisuojaus salakuuntelua, elektroonista valvontaa ja signaalihäirintää vastaan.

Joskus uhkakuvaan ei välttämättä kuulu vain rakenteellinen suoja ilkivaltaa tai luoteja vastaan, vaan tarvitaan menetelmä estää salakuuntelu, signaalihäirintä tai elektrooninen valvonta. 

Hammerglass on turvaikkunoiden edelläkävijänä ottanut tämän riskin huomioon ja tarjoamme siksi kahta eri tapaa saavuttaa toivottu turvataso. 

Alla mainittuihin ehkäisymenetelmiin voidaan yhdistää Hammerglass ikkunat ja saavuttaa niin mekaaniset kuin elektrooniset uhkat estävä tuote.

Signaalisuojakalvo

Tuoteportfoliostamme löydät RF suojakalvon. Haluamme huomauttaa että markkinoilla on useita RF suojakalvoja ja laatu sekä tehokkuus vaihtelee niissä hyvinkin paljon. Tarjoamme tuote on luokiteltu TEMPEST, ASTM F3057-16, IR volontablokkauksen estovaaatimusten sekä WLAN tai 802.11 normien täyttäväksi ikkunan suojaustuotteeksi.

Mil.spec. Kalvomme on:

* Lähes kirkas (lievä sinivihreä sävy)

* Testattu 100 KHz - 20 GHz (40 dB avg.)

*Lasin sisäpintaan asennettava

*Saatavana rullakoossa 182 x 30,48 m tai 1,52 x 30,48 m.

Mikäli riskikuva on matalempi, löytyy portfoliostamme myös matalemman eston omaava kalvo.

Standard spec. kalvomme antaa heikomman tason RF suojan joka heikentää signaalimelua mutta ei suojaa ammattimaisilta hyökkäyksiltä.

Standard spec.:

* 4G LTE DAS

* RF erittely

* WLAN tai 802.11 suoja

* Rullaoko 1,82 x 30,48 m

hammerglass_rf_skydd.jpg
komissio1.jpg
Komissio2.jpg

Signaalisuojalasi (EMC)

Hammerglass EMC signaalisuojalasi voidaan totettaa usealla eri tavalla, se voi olla osa lämpölasikasettia tai erillinen, profiilissa istuva lasi. Hammerglass EMC suojaus vaihtelee paljolti lasin paksuudesta sekä siitä onko se kytketty seinissä kulkevaan TEMPEST rakenteeseen. Alla näet taulukon EMC lasin antamasta signaalisuojasta.

emc tabell.PNG
IMG_20220328_120401.jpg
bottom of page