top of page

Hammerglass Add-on profiilit, näkymätön kalteri

Hammerglass Add-On on integroitu järjestelmä tehokkaalla murtosuojalla, joka asennetaan vanhaan ikkunan ulko- tai sisäpuolelle. Hammerglass Add-On voidaan asentaa  sekä kiinteään, että avattavaan ikkunalasin tai oven osaksi. Add-On profiili suojaa ja vahvistaa olemassa olevaa puukehystä, mikä minimoi ylläpitokustannukset. Järjestelmä tarjoaa myös energian säästöä ja U-arvojen parannusta sekä 30 dBRw melunvaimennuksen. Add-on vakioväri on valkoinen (RAL 9010)

Molemmilla kaupoilla alla on EN 356 P7B murtosuoja, kumpi on mielestäsi tyylikkäämpi?
sama murtosuojataso.PNG

Hammerglass profiilit ovat EN 356 P7B murtosuojattuja 6 mm Hammerglass lasilla. Ne saavuttavat EN 356 P8B murtosuojatason

8+ mm Hammerglass lasilla.

Add-on profiilit, tuoteselosteet

Hammerglass profiilit, asennusmittaus

U-profiili mitoitetaan 1 milli karmilinjasta vajaaksi joka suuntaan.

F-profiili : Mitta karmin sisäpuolelta, vähennä 5 mm sekä korkeudesta että leveydestä, jotta profiili istuu ikkunaan (eli 2,5 mm suuntaansa).

S-profiili: mitoitetaan siten että taitekohta (josta profiili lähtee katsojaa päin) tulee ylittää ikkunareikä vähintään 5 mm etäisyydellä joka suuntaan.

addon s, u, f.PNG

Hammerglass Add-On-S:ää käytetään pääasiassa ulkopuoliseen suojalasitukseen. Joissakin tapauksissa S-profiili voidaan asentaa myös sisäpuolelle. Hammerglass Add-On-S asennetaan  ulkopuolelle murto- ja ilkivaltasuojaksi tai sisäpuolelle murto ja henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisin RAL/NCS-värein.

Hammerglass Add-On-F:ää käytetään sisäpuolella suojalasituksena, samoin kuin välilasina yhdistetyissä kaarissa. Hammerglass Add-On-F asennetaan sisäpuolelle murto- ja henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisiin RAL/NCS-värein.

Hammerglass Add-On-U:ta käytetään pääasiassa sisäpuolella suojalasituksena. Kuitenkin, joissakin tapauksissa U profiili voidaan asentaa myös ulkopuolelle. Hammerglass Add-On-U asennetaan  ulkopuolelle murto- ja ilkivaltasuojaksi, tai sisäpuolelle murto/henkilösuojaksi. Toimitetaan valinnaisissa RAL/NCS-väreissä ja on saatavissa myös kuparikarmilla

Havainnekuva ja referenssejä
add-on profiilit havainnekuva.PNG
Add-on S
Add-on S ovessa.PNG
Add-on S, brown.PNG
Ad-on S ovessa 2.PNG
Add-on S, black.PNG
Add-on U
Add-on U 1.PNG
Add-on U 2.PNG
Add-on F
f profil monterad.png
Add-on Hammerglass single 
Asennusvideo, Add-on Premium S
Add on S opas
Add-on liimalasi
bottom of page