top of page
hammerglass automotive imageset.png

Hammerglass Ajoneuvolasit 

Hammerglass AUTOMOTIVE tarjoaa kattavan valikoiman särkymättömiä laseja kaikentyyppisiin työ- ja rakennuskoneisiin, tavoitteena turvallisempi ajoympäristö. Kaivinkoneita, pyöräkuormaajia, metsäkoneita, traktoreita, trukkeja ja nostureita käytetään usein vaativissa ympäristöissä, joissa on vaara, että ohjaamoiden lasit särkyvät.

Jos ruutu rikkoontuu työn aikana, kuljettaja voi loukkaantua lasista tai sisään lentävistä esineistä. Ratkaisumme lisäävät henkilökohtaista suojaa ja vähentävät ennakoimattomien seisokkien riskiä ja niistä seuraavia kustannuksia. Hammerglass:n vaihtolasit ovat saatavilla useimmille markkinoilla oleville koneille, lasin koon ja suojaustarpeen mukaan.


Hammerglass on kestävä ja kulutusta sietävä, ja 300 kertaa vahvempi kuin lasi- sekä lähes särkymätön.

Hammerglass lasit on päällystetty ohuella piioksidikalvolla, joka suojaa naarmuilta ja kulumiselta. Pintakäsittely tarjoaa myös 99,96% UV-suojan, mikä estää Hammerglass ruutuja haalistumasta tai samentumista ajan mittaan. Yleisten ominaisuuksiensa vuoksi,

Hammerglass on ilmeinen valinta kaikenlaisten työ- ja rakennuskoneiden lasien korvaamiseen.

Ajoneuvolasin asentajat huom! Lasi asennettava aina niin, että Hammerglass logo on luettavissa "oikein päin" katsoessa ohjaamon ulkopuolelta sisään.

bottom of page