top of page
Hammerglass Hervannan uimahallin peilit 1.jpg

Hervannan uimahalliin hankittiin särkymättömät turvapeilit

Turvallisuus on tärkeää Tampereen kaupungille, ja siksi Hervennan uimahalliin asennettiin 40 kappaletta särkymättömiä Harmmerglass-turvapeilejä.

Tampereen liikuntapalvelut päätyi Hammerglass turvapeileihin, jotta korjauskustannuksia särkyneistä peileistä voitaisiin minimoida ja varmistaa uimahallikävijöiden turvallisuus poistamalla sirpaleista johtuvien haavojen uhka.

Hammerglass peilit ovat kovan kestävyytensä lisäksi erittäin helppoja pitää siistinä. Materiaali kestää esim. isopropanolipesua ja saippuavillalla puhdistamista, siksi tussi/maali töhryt sekä peileihin liimatut tarrat on helppo poistaa.

Hammerglass turvapeilit asennettiin Hervannan uimahallin peruskorjauksen yhteydessä.

Ammattimaisen asennuksen suoritti valokuvat ottanut Rakennusliike J. Malm, urakka suoritettiin aikavälillä 01.2020 - 05.2021.

Mikäli teidän hankkeeseenne tarvitaan erittäin kestävät peilit, ottakaa yhteyttä Hammerglass Finlandiin, me autamme riskikartoituksessa ja suunnittelussa.

Hammerglass Hervannan uimahallin peilit 3.jpg

Kestävää suojaa vaativiin kohteisiin

Mikäli sinulla on turvapeiliurakka suunnittelussa, ota yhteyttä Hammerglass Finlandiin. Autamme sinua löytämään parhaan ja laadukkaimman lopputuloksen.

bottom of page